Over Ons

WELKOM BIJ MABA-AUTO

Welkom bij MABA AUTO, of dit nu uw eerste kennismaking is met Autobedrijf MABA AUTO of een voortzetting van een langdurige relatie allereerst willen wij u welkom heten op onze website!

Wij zijn een dynamisch bedrijf met passie voor auto’s in alle soorten en maten. Wij zijn gespecialiseerd in nieuw en gebruikte bedrijfs- en personenauto’s, passend bij uw wensen. Wij hanteren scherpe prijzen, maar staan daarnaast ook voor betrouwbaarheid, degelijkheid en kwaliteit.

Onze voorraad wisselt wekelijks en wordt door de jaren heen steeds groter en gevarieerder. Alle auto’s zijn keurig onderhouden en worden naar uw wensen op basis van de door u gekozen afleverpakketten geleverd.

MABA AUTO heeft verstand van auto’s en van de bestuurders. Of het nu gaat om de aanschaf, een reparatie, een APK-keuring, de huur of lease van een busje of auto, MABA AUTO zorgt dat u met een goed gevoel de deur uit gaat. Een gevoel waar u op kunt vertrouwen.

 — MARCO VAN BARNEVELD, Eigenaar MABA-Auto

MEDIA GALLERY

Wij hepen  u graag bij het uitzoeken van de perfecte auto. Onze auto’s worden altijd met een nieuwe APK afgeleverd. De aflevering kan door heel Nederland.

Maak vandaag nog een afspraak!

Wij helpen u u natuurlijk ook bij het verkopen van uw auto. Bij ons krijgt u de beste waarde voor uw auto. Ook handelen wij natuurlijk al het papierwerk netjes af.

Maak vandaag nog een afspraak!

MABA AUTO is specialist in de automotive sector en bieden u de mogelijkheid voor Private lease, full Operational lease, Financial lease en Financieren op maat.

Met onze interessante financieringen, verzekeringen en concepten bent u verzekerd van een op maat gesneden aanbieding. Wij houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren, mogelijkheden en omstandigheden. Daarbij wordt ook niet vergeten dat u na verloop van tijd weer toe bent aan een andere auto.

CUSTOMER TESTIMONIALS